Edut jäsenliittojemme jäsenille

 

Liittojemme jäsenillä on lukuisia etuja omissa liitoissaan. Tässä meidän etumme jäsenliittojemme jäsenille.

Valmiiksi kilpailutettu työterveyshuolto

Työterveyshuolto tukee niin yrittäjää kuin työntekijöitäkin ylläpitämään omaa terveyttään, jaksamistaan ja työkykyään.

 • Työnantajayrittäjän on järjestettävä ennaltaehkäisevä työterveyshuolto työsopimussuhteiselle työntekijälle. Lisäksi työnantaja voi järjestää yleislääkäritasoista, työterveyspainotteista sairaanhoitoa.
 • Yrittäjä voi hankkia työterveyshuollon palvelut myös itselleen. Yksinyrittäjä voi tehdä yrittäjän työterveyshuoltosopimuksen. Työnantajayrittäjä puolestaan voi liittyä yrityksen työterveyshuoltosopimukseen, joka sisältää työntekijöiden työterveyshuollon, tai hankkia työterveyshuollon yrittäjän työterveyshuoltosopimuksen kautta.

Olemme kilpailuttaneet terveyshuollon palvelut jäseniämme varten. Tavoitteena on helpottaa jäsenyritysten työterveyshuoltopalveluiden hankintaa sekä varmistaa, että palveluilla on asianmukainen hinta–laatu-suhde.

Kilpailutuksen tuloksena olemme valinneet kolme palveluntarjoajaa, joiden kanssa on solmittu puitesopimus työterveyshuoltopalveluista jäsenyrityksille.

 

Terveystalo

 • Terveystalo on Suomen suurin työterveyspalveluiden tuottaja Suomen kattavimmilla digitaalisilla palveluilla ja aukioloajoilla. Saat suoran yhteyden lääkäriin keskimäärin 7 sekunnissa 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Etäpalveluidemme lisäksi palvelemme myös kivijalassa noin 300 toimipaikassamme ympäri Suomen. Terveystalo on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja toiminnallemme on myönnetty Avainlippu-tunnus.
 • Olemme aidosti yrittäjän työterveyskumppani – pidämme sinut pelikunnossa: tuemme ja ennaltaehkäisemme työkykyriskejä, jotta voit työssä hyvin ja pysyt terveenä. Noin 90 % akuuteista vaivoista voidaan hoitaa etänä ja kun asia vaatii hoitoa paikan päällä, koko valtakunnallinen verkostomme on käytettävissäsi.

Tarjouspyyntö työterveyspalveluista – Terveystalo

 

Täsmä Työterveys

Täsmä Työterveys poisti työterveyshuollosta mutkat, jotta yrittäjän työ olisi helpompaa

 • Lakisääteiset palvelut tuodaan yrityksiin ja etäsairaanhoito älypuhelimeen.
 • Sairaanhoidon ensikontakti on suoraan lääkäri.
 • Selkeä sopimus ja hinta kiinteä – ei yllätyksiä yrittäjälle.

Yli 300 kokemusvuotemme ansiosta tiedämme, mikä työterveydessä on olennaista – ja keskitymme juuri siihen. Sinulle tämä tarkoittaa omistautunutta ja kustannustehokasta palvelua, meidän ammattilaisillemme mielekkäitä työpäiviä.

www.tasma.fi/aky

 

Suomen Yrittäjien palvelupaketti edullisesti

AKY on Suomen Yrittäjien toimialajärjestö.

Yhteistyön myötä jäsenliittojen yrittäjäjäsenet voivat hankkia itselleen Suomen Yrittäjien laajan palvelupaketin 140 €/vuosi. Palvelupaketti avaa pääsyn Suomen Yrittäjien jäsenetuihin.

Suomen Yrittäjien laaja palvelupaketti 2024 sisältää seuraavat edut:
• Valtakunnalliset jäsenedut
• Lakineuvontapalvelut
• Yrittäjä-jäsenlehti
• Yrittäjien pääuutiskirje viikoittain
• Jäsensivuston käyttö
• Näkyvyys Yrityshakemistossa
• Seminaarit ja etäkoulutukset jäsenhintaan

Palvelupaketti ei oikeuta aluejärjestöjen ja paikallisyhdistysten palvelu- tai etutarjontaan, vaan koskee ainoastaan yllä listattuja valtakunnallisia palveluita.

Voit hankkia palvelupaketin suoraan Suomen Yrittäjien kotisivuilta.

Luotettava Kumppani tilaajavastuupalvelu 20 % alennus

Tilaajavastuutietojen selvitysvelvollisuus koskee kaikkia toimialoja ja monissa hankinnoissa ja kilpailutuksissa edellytetään Luotettava Kumppani -palveluun kuulumista. Lue lisää jäsentarjouksesta AKY:n jäsenyrityksille!

Luotettava Kumppani -tilaajavastuupalvelun jäsenetu on 20 % kerta-alennus ensimmäisen vuoden jäsenmaksusta. Luotettava Kumppani 2.0 -palvelun ensimmäisestä vuosimaksusta alennus on 28 %.

 Alennuskoodin saat omasta liitostasi. HUOM! alennuskoodi tulee muistaa laittaa valtakirjalle sitä täyttäessään, alennusta ei myönnetä jälkikäteen.

 

Driim vuosijäsenyys ensimmäinen vuosi puoleen hintaan

Driim on inspiroiva valmennuskirjasto. Opi itsensä johtamisen ja hyvinvoinnin Suomen huippujen opissa omassa tahdissasi katsomalla tai kuuntelemalla silloin kun sinulle sopii. Saat hyvinvoinnin eri aihealueiden osaajien konkreettiset opit käyttöösi ja kuulet heidän mielenkiintoiset tarinansa miltä laitteelta tahansa.

Suorita valmennuksia ja haasta itsesi saavuttamaan omat tavoitteesi.
•  Konkreettiset opit ja tavat juuri sinun tavoitteidesi saavuttamiselle suoraan Suomen huipuilta
•  Yli 800 € arvosta itsensä kehittämisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin verkkovalmennuksia
•  Yli 27 valmennusta, joissa yli 300 videota ja yli 3000 minuuttia
•  Katso tai kuuntele valmennuksia millä tahansa laitteella silloin, kun sinulle sopii
•  Työkirja monipuolisilla tehtävillä ja vinkeillä jokaisen valmennuksen mukana

Lisää valmennuksista: https://www.driim.fi/valmennukset.

Jäsenetuna saat Driimin valmennuskirjaston vuosilisenssin puoleen hintaan, etu on voimassa koko vuoden. Aktivoimalla tunnukset valmennuskirjasto on käytössä 12 kuukautta.

Alennuskoodin saat omasta liitostasi.

Liittyessäsi sinun tulee antaa maksukortin tiedot. Korttia ei veloiteta uudestaan vuoden jäsenyytesi päätyttyä, jos olet ennen sitä lopettanut jäsenyytesi. Muuten jäsenyys jatkuu täysihintaisena automaattisesti.

Voit myös maksaa liikunta- ja kulttuurieduilla.

Alennusta UKKO Kevytyrittäjä ja UKKO Yrittäjä -palveluiden palvelumaksuista

Jos teet laskutettavaa työtä, mutta et halua perustaa sitä varten omaa yritystä, voit käyttää UKKO-laskutuspalveluita alennettuun hintaan.

UKKO Kevytyrittäjä
UKKO Kevytyrittäjä on Suomen suosituin ja luotettavin kevytyrittäjäpalvelu.

UKKO Kevytyrittäjä Y-tunnuksella
Y-tunnuksellinen palvelu mahdollistaa mm. ALV-alarajahuojennuksen ja yrittäjävähennyksen.

AKYn jäsenjärjestöjen jäsenet saavat UKKO Kevytyrittäjä ja UKKO Kevytyrittäjä Y-tunnuksella -palvelut käyttöönsä 20 %:n alennuksella. Jäsenhinta on 4 % laskutuksen arvonlisäverottomasta loppusummasta (normaalihinta 5 %).

UKKO Yrittäjä
UKKO Yrittäjä on toiminimi- ja osakeyhtiöyrittäjille tarkoitettu taloushallinnon palvelu, jonka kautta yrityksen pyörittäminen sujuu vaivattomasti. Lähetä laskut, lisää kuitit – UKKO Yrittäjä hoitaa kirjanpidon ja kaiken muun. Palvelun kautta perustat myös helposti ja nopeasti toiminimen (0 €) sekä osakeyhtiön (240 €) tarvittaessa.

AKYn jäsenjärjestöjen jäsenet saavat UKKO Yrittäjä -palvelun kuukausimaksusta 10 % alennuksen, hinnasto alkaen 0 €/kk.

Alennukset saa ilmoittamalla UKKO.fi:n asiakaspalveluun olevansa AKYn jäsenjärjestön jäsen.

Lisätietoa UKKO.fi:n kevytyrittäjäpalveluista ja palveluiden käyttöönotosta. Lisätietoa UKKO.fi:n yrittäjäpalveluista ja palveluiden käyttöönotosta.

Alennusta OP Kevytyrittäjä -palvelusta

Palvelu hoitaa paperityöt, veroilmoitukset ja maksut puolestasi, jolloin voit itse keskittyä yritystoimintaasi. Saat Y-tunnuksen OP Kevytyrittäjä -palvelun välityksellä eli sinusta tulee ihan oikea yrittäjä.

AKYn kautta saat 20 % alennuksen myös OP Kevytyrittäjä -palvelusta.

 

Holvin yritystilipaketti 3 kuukautta puoleen hintaan

Holvi on täysin digitaalinen taloudenhallinnan palvelu, joka kokoaa yhteen pakettiin kaiken, mitä pienyrittäjä tarvitsee.

AKYn jäsenliittojen jäsenet saavat Holvin Pro-paketin käyttöönsä kolmeksi kuukaudeksi puoleen hintaan, kun käytät tiliä avatessa omasta liitostasi saatavaa alekoodia. Holvin Help Centeristä löydät lisätietoa sekä käyttöohjeita.

 

Alennusta Hooklen sosiaalisen median markkinointipalvelun palvelumaksusta

Bisnestä ilman verkko- ja somepresenssiä ei ole olemassa. Yrittäjän arki on kiireistä ja some-markkinoinnin resurssit usein rajalliset. Hooklen mobiilisovelluksella yrittäjä hoitaa bisneksensä sosiaaliseen mediaan alta aikayksikön. Hooklen perusversio on ilmainen mutta AKYn jäsenjärjestöjen jäsenet saat Hookle Premiumin ensimmäisen 3 kuukautta ilmaiseksi vuositilauksen yhteydessä. Alennuskoodin voit lunastaa vaikka heti Hooklen asiakaspalvelusta contact@hookle.net ja saat kaikki Premium toiminteet käyttöön jo tänään!

Hookle automatisoi yrittäjän some-markkinoinnin, se on nopea asentaa ja helppo käyttää. Voit keskittyä oleelliseen.

Hooklella: 

 • Julkaiset useampaan kanavaan kerralla (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter ja Google My Business)
 • Suunnittelet ja ajastat viestit some-kalenteriin
 • Näet some-vaikutuksen yhdellä silmäyksellä
 • Jaat some-kanaviesi hallinnoinnin tarvittaessa tiimisi kanssa

Lataa Hookle tästä Android tai iPhone puhelimeesi.

Varaa aika 15 minuutin demoon – opastamme palvelun käyttöönotossa ja muussa.