Tapahtumat

Inspiroivat tapahtumat ja koulutukset jäsenjärjestöjemme jäsenille!

Tapahtumamme kehitetään yhdessä järjestöjen kanssa täydentämään järjestöjen omia tilaisuuksia.

Päivitämme tapahtumakalenteriimme meidän ja jäsenjärjestöjemme yrittäjyysaiheisten tapahtumien lisäksi myös ulkopuolisten sidosryhmien järjestämiä koulutuksia ja muita tilaisuuksia.

Tänne päivittyvät tiedot tulevista tapahtumista

ILO IRTI YRITTÄJYYDESTÄ 9.6. klo 15-17

Ilo irti yrittäjyydestä

9.6. klo 15-17

Ilo irti yrittäjyydestä on Akavalaiset yrittäjät AKYn perinteinen kesän avaus, joka pidetään tällä kertaa verkossa. Tarjolla on hyödyllisiä oppeja ja mielenkiintoisia tarinoita yrittäjyydestä. Esimerkiksi koripallomaajoukkueen valmentaja Henrik Dettmann kertoo tiimin rakentamisesta ja siitä, miten tulokset saavutetaan.

Ohjelma
15.00 Timo Saranpää, AKY: Tilaisuuden avaus
15.05 Amel Gaily, FiBAN: Enkelisijoittaminen Suomessa
15.15 Hanne-Leona Luomajoki, Pro Synthesis: Mahdollisuuksien taju vai mahdottomuuksien olettamus? Yrittäjän mielenmaisema ja psykologista kestävyyttä vahvistavat tunteet. Miten me yrittäjät voimme psykologisesti vahvistaa itseämme ja toisiamme?
15.45 Henrik Dettmann: Mahdottomasta mahdolliseen – tiimin rakentamisen merkitys menestyksen taustalla
16.30 Noora Fagerström, Jungle Juice Bar: Yrittäjästä enkelisijoittajaksi
16.50 Loppusanat

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille AKY – Akavalaiset yrittäjät jäsenjärjestöjen yrittäjäjäsenille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille jäsenille.

Ilmoittautumiset osoitteessa: https://ssl.eventilla.com/event/m4VGp

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

KOULUTUS: TAVOITTEELLISTA DIGITAALISTA MARKKINOINTIA 27.4.2021 klo 16-19 ja 3.5.2021 klo 16-19

Toteutus: verkossa

Koulutuksen kuvaus:

Haluatko kehittyä sosiaalisessa mediassa markkinoijana? Tuotatko jo sisältöä, mutta kaipaat toimintaan suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta ohjaamaan asiakkaat haluttuun toimintaan? Tai mahdollisesti sosiaalisen median markkinointi sujuu, mutta haluat oppia luomaan tehokasta sisältöä ja kohdentamaan maksetun mainonnan oikealle kohderyhmälle. Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sosiaalisen median markkinoinnista ja Googlesta markkinointikanavana.

Koulutus on parhaimmillaan kokonaisuutena, mutta vois osallistua myös vain toiseen koulutuspäivään.

Kouluttajina toimivat digitaalisen markkinoinnin ammattilaiset ja yrittäjät Veera Matilainen, Toteutustehdas (www.toteutustehdas.fi) ja Mikko Kauhanen, Adbookers (www.adbookers.fi).

 

TAVOITTEELLISTA DIGITAALISTA MARKKINOINTIA 1 27.4. klo 16-19

Koulutuksen sisältö 27.4. klo 16-19 (3h)

Oletko kiinnostunut kehittymään sosiaalisessa mediassa markkinoijana? Tässä koulutuskokonaisuuden ensimmäisessä päivässä pureudumme markkinoinnin tavoitteellisuuteen, suunnitelmallisuuteen ja tutustumme kanaviin ja niiden kulttuureihin sekä sääntöihin. Lisäksi paneudumme orgaaniseen näkyvyyteen ja sisällön kohdentamiseen oikealle kohderyhmälle.

Koulutuksen jälkeen sinulla on pohja tehokkaalle digitaalisen markkinoinnin suunnitelmalle ja intoa kehittyä markkinoijana seuraavalle tasolle.

Koulutuksen runko:

  • Digitaalisen markkinoinnin trendit 2021
  • Tavoitteellisuus ja suunnitelmallisuus
  • Suomen suosituimmat kanavat ja niiden kulttuurit
  • Kohdennettu ja vaikuttava sisältö

Kurssi on AKYn jäsenille ilmainen, mutta vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittaudu kurssille tästä:https://forms.office.com/r/mRbdm7G3fQ.

Saat kutsun sähköpostiisi päivää ennen tilaisuutta.

Oikein paljon tervetuloa!

 

TAVOITTEELLISTA DIGITAALISTA MARKKINOINTIA 2 3.5. klo 16-19

Koulutuksen sisältö 3.5. klo 16-19 (3h)

Oletko kiinnostunut oppimaan lisää sosiaalisen median analytiikasta ja hakukoneoptimoinnista? Tässä koulutuskokonaisuuden toisessa päivässä pureudumme tehokkaan markkinointikampanjan suunnitteluun, analytiikan hyödyntämiseen markkinoinnissa ja maksetun mainonnan tekemiseen Facebookissa ja Instagramissa. Koulutuksen jälkeen osaat luoda tehokkaan markkinointikampanjan ja ostaa siihen tavoitteellisesti markkinointia Facebookissa ja Instagramissa.

Koulutuksen runko:

  • Tehokkaan kampanjan suunnittelu ja toteutus
  • Maksettu mainonta ja markkinoinnin kohdentaminen
  • Googlesta kaikki irti
  • Analytiikan ja datan hyödyntäminen

 Kurssi on AKYn jäsenille ilmainen, mutta vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittaudu kurssille tästä:https://forms.office.com/r/mRbdm7G3fQ

Saat kutsun sähköpostiisi päivää ennen tilaisuutta.

Oikein paljon tervetuloa!

WEBINAARI: PUNTARISSA KASVUN JA TYÖLLISYYDEN KEINOT 05.05.2021 - 09:00 to 10:00

Webinaari on Akavalaiset yrittäjät AKYn järjestämä keskustelutilaisuus. Pääekonomistit Pasi Sorjonen Akavasta ja Mika Kuismanen Suomen Yrittäjistä esittelevät näkökulmia ja keinoja kasvun vauhdittamiseksi ja työllisyysasteen nostamiseksi. Keskustelua moderoi Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Emilia Kullas.

KATSO TALLENNE TÄSTÄ

WEBINAARI: MITEN VOIT MENESTYÄ YRITTÄJÄNÄ MYÖS POIKKEUSAIKOINA? 27.5. klo 17-18.15

MITEN VOIT MENESTYÄ YRITTÄJÄNÄ MYÖS POIKKEUSAIKOINA?

Miten rakennat yrityksesi toimintaa niin, että markkinoiden muutokset eivät kaada venettä?

Webinaarissa opit, miten voit turvata yrityksesi tulovirran myös poikkeusaikoina. Nykyajan muuttuvissa olosuhteissa tulee olla herkkänä asiakkaiden tarpeille. Webinaarissa Anja Kadziolka, Bisneskoulun perustaja ja kouluttaja, kertoo ja tsemppaa, miten pysyt liikkeellä etkä lamaannu nykypäivän haastavissa tilanteissa. Ja miten luot markkinoinnin ja palveluiden muotoilun avulla bisneksestäsi joustavan niin, että voit nopeasti reagoida toimintaympäristösi muutoksiin.

Bisneskoulun Anja Kadziolka on digimarkkinoinnin kouluttaja ja Bisneskoulun ja Mamaonbis-yhteisön perustaja, kahden lapsen äiti ja yrittäjä vuodesta 2008.

Ilmoittautumiset Tradenomien sivujen kautta: https://ssl.eventilla.com/event/n8XKq.